2024-07-29 162 瀏覽
朋友喺中環中心返工,帶我食lunch 佢話公司樓下有間好食但幾隱敝嘅輕食cafe,好啱office lady 靜靜地lunch Time傾傾吓偈!Smoked Salmon Salad 🥗 $60三文魚沙律好清新,非常之健康,好多菜!三文魚嘅份量都好多唔會太鹹!Smoked Salmon Bagel 🥯 $60我都係煙三文魚怪,我就叫咗煙三文魚bagel,個包非常之煙靭好味,煙三文魚份量好多!最特別係可以揀唔同嘅醬汁,我揀咗一個好特別嘅泰式辣醬,第一次食三文魚bagel係辣辣地,非常惹味!朱古力香蕉蛋糕突然間想食蛋糕就試吓,點知發現呢個蛋糕係超級好食!佢外面係好香脆,中間熱辣辣好軟,朱古力有少少溶,咬落又好香嘅香蕉味!朱古力Muffin呢個都唔錯,有好濃郁嘅朱古力味!綠茶latte 拉花已經滿分,綠茶味好香Ice Mocaccino佢呢個唔會太甜,有少少苦苦地跟住再回甜

Smoked Salmon Salad 🥗 $60

Smoked Salmon Bagel 🥯 $60

朱古力香蕉蛋糕

朱古力Muffin
呢個都唔錯,有好濃郁嘅朱古力味!

綠茶latte
拉花已經滿分,綠茶味好香

Ice Mocaccino
佢呢個唔會太甜,有少少苦苦地跟住再回甜