2021-09-02 579 瀏覽
夜麻麻行過廟街見到好多人幫襯,大家拎個盤,自助式選好食物後交給店員,小店只有兩個員工,見他們不停手地補貨,放食物落炸鍋以及炭爐,真的很忙!串燒$10-11,雞脾都只係$16,好抵食。見到唔少人叫撈麵,但我唔太餓無叫到(有點後悔了~).因為之前有人柯打左幾十串,我同朋友等左成30分鐘都未開始燒,等到有啲想放棄,但附近無乜其他選擇,所以都照等啦朋友發辦叫左司華力腸,雞軟骨,雞腎同豆腐干(圖二燒緊果幾串),好好食喎!力推小店秘製沙爹醬,堅正!溫馨提示: 辣度要慎選啊~.如果早啲黎食,當晚餐應該可以放肆啲食!除了外賣,大多數食客在路邊開張摺枱,坐膠櫈圍住食,現場衛生情況一般,不過真係好地道,但我會比較想等秋涼先坐響街邊慢慢嘆。

宵夜