2020-11-20
如心銅鑼灣海景酒店推出咗「龍蝦海鮮薈自助晚餐」, 每人有半隻炭燒新鮮波士頓龍蝦🦞, 好滿足既一餐😋! 呢度既服務質素真係相當高, 值得一讚👍🏻!呢個自助晚餐啱哂一眾海鮮迷! 主打新鮮波士頓龍蝦及多款冰鎮海鮮, 有鱈場蟹腳、麵包蟹、 紐西蘭青口及翡翠螺等等, 款款鮮味十足! 超級食物沙律吧 - 包括各式意大利水欖、藜麥等多種超級食物。炭燒新鮮波士頓龍蝦 - 好厚肉, 肉質爽彈, 有炭燒香, 好新鮮。搖鈴環節設有堂剪原隻意式燒乳豬, 乳豬皮燒得夠香脆, 肉質肥嫩。必試: 廚師即煮手工意粉🍝, 可自選醬汁及配料。手工意粉款式多, 我揀咗墨魚汁意粉配龍蝦汁。意粉有彈牙既口感, 充分吸收到龍蝦汁既濃味。甜品方面, 除咗有小蛋糕、中式糖水、水果等等之外, 仲有Mövenpick雪糕😍🍦!
呢度既服務質素真係相當高, 值得一讚👍🏻!