2017-09-12 84 瀏覽
睇完戲之後,突然好想食印度菜,所以約左朋友收工去呢個試下。係香港站行太約5-8分鐘到就會到,位置都幾方便。一入到去就覺得好異國風情,個佈置好有feel。睇左食評,話Samosa薯蓉咖哩角好食,所以都叫左一份試下。一份四大件,粒粒都好肥仔。入面仲好足料仲跟三款醬料,由左至右:泰式甜酸醬甘、薄荷味、辣味但重麻油味。個人最鐘意甜酸果隻。叫左個辣薄脆,同個名一樣名符其實,辣辣地,好薄,咬落去好脆好似薯片甘。無骨燒雞,離遠見到佢點左蠟燭好想唱生日歌,點知個waiter真係唱左,好搞笑😂😂😂食印度野真係點可以唔叫naan同咖哩呢,揀左印度椰汁咖哩雞。薄餅加咖哩真係好難唔好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻雞肉仲好滑添😋最後不得不提杯芒果乳酪,好好飲,好大味,飲完勁飽!廿忍唔住同waiter傾三父女同三傻好好睇,佢仲教我地讀食物名😂😂好funny好好人
睇完戲之後,突然好想食印度菜,所以約左朋友收工去呢個試下。

一份四大件,粒粒都好肥仔。

入面仲好足料

最後不得不提杯芒果乳酪,好好飲,好大味,飲完勁飽!廿

2017-09-12