2015-02-14 779 瀏覽
以為情人節應該都同平時差唔多咁多人,所以好早就落左黎食7點左右入座,好多吉位連張餐巾都換埋,依家都幾興呢d印哂花好靚靚o既紙巾佢冇俾平時個menu我地,淨係得個情人節menu又唔係話好貴,算係咁啦.我地揀左最平o個個餐我地兩個都要左個湯,牛肝菌已經切碎哂,有好濃o既香味但係說好的心形酥皮呢?!?!點解係三角形架~~~上菜好快,個湯到左一陣就上主菜揀呢個餐o既其中一個原因係我唔係好想食好多肉,呢個飯就比較適合我唔知係咪因為情人節,連個汁都係兩邊唔同款白色o既係疑似忌廉,因為覺得會好漏,所以冇乜點食個汁;另一邊係....唔知咩汁,因為肉味已經好濃講下個煙肉卷,最外層煙肉,入面係雞,最裡面係菠菜同菇,唔會好鞋,味道剛剛好個意粉其實幾彈牙,但如果唔撈d汁黎食就會好怪d牛肋切得唔夠好,兩舊中間仲有小小連埋一齊汁略咸,唔知係咪紅酒汁就會偏咸o既呢最後係甜品,除左個雪糕正常,下面塊pancake我就真係唔識欣賞又係兩款汁,黃色係糖醬,另一邊係朱古力本身塊野係咸咸地,個糖醬味又太勁,所以成件事錯哂平平地唔想出去俾人劏,又唔係好講永高檔次的話,其實都算唔錯架喇
以為情人節應該都同平時差唔多咁多人,所以好早就落左黎食
7點左右入座,好多吉位
連張餐巾都換埋,依家都幾興呢d印哂花好靚靚o既紙巾
佢冇俾平時個menu我地,淨係得個情人節menu
又唔係話好貴,算係咁啦.我地揀左最平o個個餐
牛肝菌忌廉湯配心形小酥皮
我地兩個都要左個湯,牛肝菌已經切碎哂,有好濃o既香味
但係說好的心形酥皮呢?!?!點解係三角形架~~~
菠菜煙肉雞卷配飯
上菜好快,個湯到左一陣就上主菜
唔知係咪因為情人節,連個汁都係兩邊唔同款
紅酒汁啡菇牛肋伴意粉
個意粉其實幾彈牙,但如果唔撈d汁黎食就會好怪
d牛肋切得唔夠好,兩舊中間仲有小小連埋一齊
汁略咸,唔知係咪紅酒汁就會偏咸o既呢
黑白班戟
又係兩款汁,黃色係糖醬,另一邊係朱古力
本身塊野係咸咸地,個糖醬味又太勁,所以成件事錯哂
2015-02-14
慶祝紀念