2023-08-06 309 瀏覽
粵藝午市套餐巧手點心有六款可以選擇,我和朋友揀咗蝦餃和龍蝦湯鮮竹卷。蝦餃晶瑩剔透,見到蝦肉大大粒,夠飽滿。鮮竹卷索晒濃郁嘅龍蝦汁,一咬爆湯,juicy!粵藝老火湯無味精的燉湯,有無花果、瘦肉等,清香鮮甜,呢排天氣燥熱而導致口乾,飲完後滋潤不少!西班牙栗子豬焦香叉燒半肥瘦,肉質多汁鬆軟,焦香味四溢花膠天白菇菜膽Highlight of the menu!花膠扒好似牛扒咁大塊,入口有豐富的膠質~天白菇好厚身,有嚼口。呢款菜深受大家的喜愛。上湯鮮竹浸翡翠時菜配蒜頭、鮮竹、瑤柱,簡單卻美味。懷舊楊州炒飯飯粒粒粒分明又有鑊氣,好多配料,有蝦仁、叉燒、蛋、葱花等,鹹鮮適宜,五顏六色,而且好大碗飯,食完好飽!特色甜品萬壽果雪耳糖水,滋潤而不膩滯,煮完個木瓜仲係好甜,糖水甜度剛好,仲有桃膠,有美顏嘅功效,係老少咸宜的甜品。原價 :$388/位Foodie會員:$288/位
粵藝午市套餐

粵藝老火湯

西班牙栗子豬焦香叉燒
半肥瘦,肉質多汁鬆軟,焦香味四溢

花膠天白菇菜膽

上湯鮮竹浸翡翠
時菜配蒜頭、鮮竹、瑤柱,簡單卻美味。

懷舊楊州炒飯

特色甜品