2013-06-20 3714 瀏覽
今日同同學有個Gathering,就諗著試下呢間Cafe啦。但對呢間野真係感到好失望,先唔好講佢內裹殘舊既裝潢同殘缺不全同又舊既Boradgame,尤其係佢地既服務態度而且D食物都係好普通,冇咩特別。但最大既問題係我地坐係最入面既梳化位,又侷又熱,同佢地果兩位女員工反映左好多次,依然當我地沒到,最後我地要求想轉去另一張冇人坐既枱,佢咁都拒絕,我心諗:「你冇野呀!我地話晒都係你D客人,你咁都say no。」最後賣單既時候,我地都係岩岩DSE既畢業生,就緊係AA制架啦,等多小小時間俾我夾番D錢出黎駛死咩!吹我地快D不特只,仲當我地面話檢查夠唔夠,當我地冇錢呀?雖然我地得7個人,但消費都有六百幾蚊,都唔算低啦,我地俾唔到咩。你又唔係有客係到等,但就好似想趕我地快D走咁,真係唔明何解了?Gathering緊係坐耐小小架啦,如果唔係你D野飲野食仲值呢個價咩?以後都唔會再去呢間野架啦,更加唔會推介俾人,其他睇到呢篇食評既人就自己慢慢考慮清楚啦。我之前仲睇到其他食評話服務態度好,真係唔知佢地係咪揀人黎服務既?以上基本既要求都做唔到,去M記都好過去你呢求lo,要環境冇環境,要服務冇服務,只有同顧客服務

我之前仲睇到其他食評話服務態度好,真係唔知佢地係咪揀人黎服務既?以上基本既要求都做唔到,去M記都好過去你呢求lo,要環境冇環境,要服務冇服務,只有同顧客服務不成正比既價錢,真係今我好唔爽。

2013-06-19