2017-03-30 223 瀏覽
琴晚同朋友係天后搵地方食飯,見到呢間新開張,加上D野食相影得幾令,所以入左去試,好彩結果都令我地十分滿意!首先係忌廉蘑菇湯 (幾好飲),一上菜就聞到好香忌廉味;湯入面有好多細細粒既磨菇粒,咬咬下又幾過癮!蒜茸包夠香口,吾似係馬虎野。($24)呢個黑松露芝士薯條,我覺得真係要讚!第一好香黑松露味;第二芝士汁吾會好漏,食落去味道同黑松露夾到絕一絕!加上份量算多,我地幾個人食都夠食有突,味道同旺角某薯條專門店比有過之而無不及,係必食之選。($56)黑松露野菌意粉,份量夠多,食落有淡淡黑松露香味,都吾錯既。意粉煮得岩岩好,吾會太淋有口感。($78)芝士煙肉長通粉,六十幾蚊一大碟,味道吾錯,芝士汁同樣吾會漏,煙肉夠香。($62)雞翼五重奏,very good!雞翼炸到脆一脆,有五種味比我地慢慢試。五種味分別係柚子蜜味、桂花蜜味、蜜糖味、韓式辣味同埋蒜香味。我個人最中意蒜香味同蜜糖味。首先蒜香味,蒜味夠香濃;蜜糖味吾會太甜,味道岩岩好,正。必試。($58)最後,朱古力軟心曲奇伴雪糕三文治,吾係講笑,真係好好味!首先朱古力曲奇感覺似心太軟,咬落去好香朱古力味,暖粒粒軟綿綿,同埋雪糕一齊食,一凍一熱,
最後,朱古力軟心曲奇伴雪糕三文治,吾係講笑,真係好好味!首先朱古力曲奇感覺似心太軟,咬落去好香朱古力味,暖粒粒軟綿綿,同埋雪糕一齊食,一凍一熱,絕對比到我口感上既驚喜。更何況佢賣相咁令,拎黎呃下Like都要啦!必食中必食!($46)
冇諗過原來天后呢邊靜雞雞開左間咁吾錯既餐廳,野食好食之餘仲要吾貴,賣相又佳,重點係衣家晚市做緊折扣,真心抵到爛。建議各位行開行埋都可以入去試下,證明小弟冇講大話。
2017-03-29
  • 朱古力軟心曲奇伴雪糕三文治、
  • 雞翼五重奏、
  • 黑松露芝士薯條、
  • 黑松露野菌意粉