2023-07-15 562 瀏覽
朋友介喺喺奧海城附近呢間外賣店好得😀今日夾岩時間就去買兩個外賣番屋企慢慢嘆😄😄去到見到食物好抵食,買埋$30餐券,為起三十幾蚊就有一個主食,仲有麵有飯揀,真係超級抵食😄😄 最衰我唔係成日去奧運呢頭,如果唔係我都會考慮買套票呀🫠🫠我今日就咁買兩個套餐食😀😀揀咗一個咖哩牛坑腩飯和一個海南雞喇沙摻摻,仲加多兩個小食,分別係香辣魚餅和沙嗲牛肉串燒。咖哩牛坑腩飯- 賣相好得😁😁😁 色香味俱全😆 咖哩味濃,牛坑腩脂肪和肉份量比利佳!一個字- 正!😊😊海南雞喇沙摻摻- 店名有海南雞,既然主打海南雞,就叫咗個海南雞喇沙摻摻試試🙂🙂 店主好用心!湯和麵條分開放,番到屋企都無浸淋! 喇沙湯底味道正宗,又唔會太口渴☺️岩哂我口味呀😆😆😆香辣魚餅- 有兩件,燒得岩岩好!配埋甜酸醬無得挑剔🤭🤭沙嗲牛肉串燒- 都係有兩串,同朋友一人一串剛剛好,🤓🤓肉質唔錯!唔會太肥太瘦搞到太鞋🤣🤣果子|海南雞飯·喇沙摻摻 外賣專門店 (大角咀)大角咀海庭道16號富榮花園二期4座地下E號

我今日就咁買兩個套餐食😀😀揀咗一個咖哩牛坑腩飯和一個

咖哩牛坑腩飯

海南雞喇沙摻摻

香辣魚餅
- 有兩件,燒得岩岩好!配埋甜酸醬無得挑剔🤭🤭

沙嗲牛肉串燒

果子|海南雞飯·喇沙摻摻 外賣專門店 (大角咀)
大角咀海庭道16號富榮花園二期4座地下E號
2023-07-15