都係睇到食評所以先會去..但有被騙感覺一家五口食裝修.. 坦白講係ok掂架但野食..... 就真係好唔掂砵酒牛仔柳...無乜味, 牛肉超勁鬆肉粉,"拿"到d肉無味,霉霉咁..唉, $68南海小炒皇: 九菜花+腰果+蝦乾+少少肉, 炒埋一碟, 無任何特別味道, 但已經係全晚最正常的一碟$60~70 (唔記得幾錢,係咁上下)菠蘿咕嚕肉: 細碟到呀!!都唔知有無10舊肉..真係孤寒到爆, 又係60-70蚊咁上下芥末炸蠔: 上面寫o個幾樣小炒都唔掂, 呢樣又點會掂o丫.. 個粉漿真係厚得有d過份同嚇親我, 厚到咁都得?! 連流浮山d炸蠔都好過佢多多聲, 最頂癮居然要$160!!!! 起級唔值呀!! 諗住食評有人話正嘛, 咁貴d都試囉..真係搵笨!!南乳走地雞: 雞本身好新鮮, 幾好, 但味就真係一般過一般, 皮有少少少..南乳味..肉就係~~雞味, 一d南乳味都無. $90半隻鮑汁海鮮撈飯: 嘩!!! 撈飯咁囉!! 名符其實汁撈飯, 濕到o個pat 飯... 真係諗番起都有d唔開胃..又係60~70蚊最後, 唯有期望個甜品.. 楊枝甘露+馬拉糕(有幾粒紅豆o係面), 楊枝甘露,第一次食花奶+糖
都係睇到食評所以先會去..但有被騙感覺
一家五口食
裝修.. 坦白講係ok掂架
但野食..... 就真係好唔掂

最後, 唯有期望個甜品.. 楊枝甘露+馬拉糕(有幾粒紅豆o係面), 楊枝甘露,第一次食花奶+糖水的楊枝甘露,d碌柚肉係苦的,芒果肉..搵到有兩三粒, 個馬拉粒..唔講勒,嘥氣!

埋單$598... 一句講哂..我好後悔去食囉!

其實, 佢個位置咁唔好, 人流又少, 又唔係抵食過人(仲貴過稻香超級魚港D小菜).. 好心佢就做好食D咁D心機煮啦..