2018-08-04 970 瀏覽
一家人有老有嫩,都深知晚市黃金時段難搵位食飯,所以提早打電話訂枱,點知準時去到,竟然話無我嘅訂枱記錄,門口個侍應仲質疑我打左去其他分店訂枱,好在即刻拎個電話出黎畀佢睇,證明有兩次通話記錄!跟住其中一個侍應入去問完一輪,出返黎話應該係「入面」聽左個訂枱電話之後,無寫落「出面」本簿,跟住又話「總之」而家就無位,要我地等半個鐘⋯⋯😰食物方面,係麵類同前菜比較好,小朋友鍾意個嫩雞煨麵,醉雞細細碟就88蚊,味道唔錯不過唔識分係咪真係嘉美雞,其他食物就一般,蟹粉小籠包食落同普通嘅無咩大分別,樟茶鴨好鹹好硬,毛豆百頁無咩味,黃金蝦、鱔糊、炒年糕算係正常。我地叫左20幾碟野,漏左4樣無入單,見d侍應態度麻麻都費事追🙈臨走前屋企人仲聽到d侍應講埋d難聽說話,想反映返意見竟然話間餐廳無經理!一間食物尚可但服務差嘅餐廳,如果想食得開心就唔會再揀佢⋯⋯

一間食物尚可但服務差嘅餐廳,如果想食得開心就唔會再揀佢⋯⋯