2024-11-05 402 瀏覽
平日食到差既餐廳,都唔想浪費時間留言,反正好快倒閉,但今次真係太差,忍唔住要提醒其他人避雷。雜扒餐啲扒炸到老晒,都仲食到雪味,差評。難得有得送熱飲,其他餐大部份原價叫飲品,點知奶茶煲到好似涼茶咁苦澀,又冇奶味,侮辱咗冰室呢個名稱。啲雞翼本身細隻冇肉,煮到老晒,個汁只有甜味唔香。三眼仔系列既蛋居然聞唔到有味道,炸蛋都唔香,真係唔知點先煮得到。問侍應有冇茶就只答冇,要我再問有冇水,佢先會指個方向叫我自己倒。自助攞水都正常,但佢會企喺我同水中間條窄路側身等我過,果度兩個人行要同時側身先過到。我返位時又有另一位顧客攞水,佢仍然會企喺嗰度,等我避開完果位顧客,再要從佢身邊側身過,一直冇考慮過離開盛水位。
啲雞翼本身細隻冇肉,煮到老晒,個汁只有甜味唔香。