2024-11-11 103 瀏覽
今日放工想同同事輕鬆吹下水,食下野,所以就近近地由office行過黎。呢度燈光暗暗地,但因爲有各種燈飾裝置所以好有氛圍感,好適合小酌一番。而且仲有個鞦韆可以比女士們打下卡,男士們就可以篤下波~ 芒果莎莎蝦雖然已經立秋,但呢排天氣都仲係有d悶熱,清爽開胃geh芒果莎莎蝦就最適合不過~ colourful geh賣相加上芒果香甜的味道,食落已經令人心情大好~ 香煎鵝肝多士香噴噴嘅鵝肝 ,飽滿肥美,未食已經聞到油脂香味,入口即溶,幼滑geh口感令人好食得好enjoy~配埋脆口geh多士,雙重geh口感好滿足~軟殼蟹黃金扁意粉原隻軟殼蟹炸得酥脆 ,好吃又唔會油膩~鹹蛋黃好惹味,醬汁沾滿每條意粉,適合鍾意濃味嘅人~超級雜錦薄餅是日最愛一定係呢個pizza~ 我個人喜愛gehpizza皮西薄皮、有嚼勁! 呢個完全match到~餅底又脆又薄,味道不錯!番茄醬為基礎,配上豐富又美味的芝士,肉腸~一個人都可以食曬成個~Cocktail可以選擇無酒精~ 我揀左Berry Mountain,甜酸味好balance~ 配以上geh菜式好適合;另外都有果汁比大家選擇,我地就要左菠蘿汁 😉整體我地都覺得幾好,靜靜

芒果莎莎蝦

香煎鵝肝多士

軟殼蟹黃金扁意粉

超級雜錦薄餅

整體我地都覺得幾好,靜靜地同朋友傾計,飲下野,好適合放鬆😉