2015-04-24 1933 瀏覽
之前同個朋友去搵野食,咁岩經過樓下,見到間鋪係日式燒肉,好似幾特別就盲中中就上左去食 上到去我同個fd叫左一碟燒汁牛肋骨、青檸豚腩肉、特上和牛炒飯。我叫左杯巨峰plus,我個fd叫左杯deep sea。燒汁牛肋骨既口感幾嫩口,而且加上餐廳特製既燒汁,真係一流。而青檸豚腩肉要燒到脆脆地果陣就會食到酸酸甜甜既味道。不過前提係要自己燒得好特上和牛炒飯好有火氣,一拎出黎果時香氣十足。唔想叫太多但又想飽肚,依個係又滿足到味蕾又滿足到肚仔既選擇飲品方面,巨峰plus比較甜,都幾岩女士。deep sea就個人而言無咩特別。環境方面比較幽暗,可以黎傾下心事,但又唔洗太悶服務都〇K既,喲waiter都幾有禮貌。總結來講,係我會去既餐廳

燒汁牛肋骨既口感幾嫩口,而且加上餐廳特製既燒汁,真係一流。

環境方面比較幽暗,可以黎傾下心事,但又唔洗太悶
服務都〇K既,喲waiter都幾有禮貌。

總結來講,係我會去既餐廳
題外話/補充資料: 夜晚十點之後有宵夜優惠,食品八折、飲品半價
2015-03-10
20 分鐘 (堂食)
$150 (宵夜)
  • 燒汁牛肋骨
  • 特上和牛炒飯