2020-12-11 1157 瀏覽
上網成日見到blogger推薦呢間個tea set喜好港女打卡美食嘅我當然心郁郁啦又係黃店喎 加爆分😍😍😍💛適逢朋友仔生日 就即刻book左呢間黎慶生日啦😍😍 我係前一日係 open rice見到tea time沒得book 但打電話過去舖頭都仲book到 request埋要寫字係碟上~~餐廳都好樂意幫手寫當日黎到 地點係k11好方便 但餐廳舖位有點隱蔽 要穿過堆時裝店轉彎先揾到 當時都揾左一陣 要問人先知😂😂環境都唔錯 窗邊都多位 坐窗邊有日光影相會靚d 今次都有安排左窗邊位俾我 開心!坐低就叫左個tea set 包兩杯飯品同沙律 飲品係coffee and tea度任揀 mocktail就要加$20 咁我地就叫左杯mocha 同green tea latte 原價每杯都around $35-50 頓時覺得抵🤣 味道都ok 自己加糖調甜度*\(^o^)/* 到重頭戲個tea set到啦👏🏻👏🏻👏🏻佢會問生日係邊個就英文字向我地 方便影相 真係細心🥰仲有幫我地點埋蠟燭🕯️見到成碟野我地真係港女心心眼 好靚好精緻好grand~~ 有一半咸一半甜 好好食 全部都好好食啊! 癲👍🏻👍🏻👍🏻兩
上網成日見到blogger推薦呢間個tea set
喜好港女打卡美食嘅我當然心郁郁啦
又係黃店喎 加爆分😍😍😍💛
到重頭戲個tea set到啦👏🏻👏🏻👏🏻佢會問生日係邊個就英文字向我地 方便影相 真係細心🥰仲有幫我地點埋蠟燭🕯️見到成碟野我地真係港女心心眼 好靚好精緻好grand~~ 有一半咸一半甜 好好食 全部都好好食啊! 癲👍🏻👍🏻👍🏻兩個女仔食完都夠哂飽😽到而家都係度回味
慶生打卡一流啊
慶祝紀念