2022-05-11
/ ɕσƒƒєє αηԃ αят нαм вααηց ℓααηց нαι ԃσυ /꧁冚棒唥𝗛𝗮𝗺6𝗕𝗮𝗮𝗻𝗴6𝗟𝗮𝗮𝗻𝗴6 💛 ꧂ #黃店推介以為淨係𝘈𝘋𝘉出名點知原來泰西𝘍𝘶𝘴𝘪𝘰𝘯先係佢地𝘚𝘪𝘨𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘦除左主食有𝘍𝘶𝘴𝘪𝘰𝘯 仲有好多泰西𝘍𝘶𝘴𝘪𝘰𝘯特飲 可惜好多都係有咖啡 我夜晚去所以就無叫到༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄ஐ 冬陰功海鮮意粉 $118大推✨✨✨香茅等香料味好濃郁 味道有層次仲好夠辣條條麵條都充份吸收哂啲味道 海鮮份量亦都𝘍𝘢𝘪𝘳食過好多唔同餐廳嘅冬陰功意粉 呢款係比較乾身得黎但又夠濃味 出色!ஐ啱啱好全日早餐 $128獲𝘍𝘉 𝘈𝘋𝘉關注組推薦感覺無以前咁豐富但勝在無乜垃圾食物(𝘓𝘪𝘬𝘦 茄汁豆) 比較健康新𝘔𝘦𝘯𝘶用左菠菜蛋餅代替炒蛋 有好香芝士味 但如果熱啲會更好ஐ 青檸菠蘿梳打味道清新甜度適中 菠蘿味天然加左𝘑𝘢𝘭𝘢𝘱𝘦𝘯𝘰 有微微辣味好過癮但又唔會好奇怪值得一試!💬 衝著飯堡而黎但因為咁啱五月轉新𝘮𝘦𝘯𝘶 所以無咗喇(。 ́︿ ̀。) 希望之後會再出啦( ・᷄ὢ・᷅ )ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ:🦦7.7/10 👱🏻♀️7.7/10༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄
以為淨係𝘈𝘋𝘉出名
香茅等香料味好濃郁 味道有層次仲好夠辣
條條麵條都充份吸收哂啲味道
海鮮份量亦都𝘍𝘢𝘪𝘳
食過好多唔同餐廳嘅冬陰功意粉
呢款係比較乾身得黎但又夠濃味 出色!
ஐ啱啱好全日早餐 $128
獲𝘍𝘉 𝘈𝘋𝘉關注組推薦