2020-09-04
可能因為疫情期間冇乜人食,啲質素好一般🤭,可以講係我試過咁多打邊爐最差既一間,首先我叫咗$178既餐,原先安排一人一鍋,我地兩個人想要個大鍋,所以叫人換,就坐係全店最入面既位置,加上前面好多人食緊嘢好多煙,店員完全見唔到我地😂,坐低差唔多有10分鐘都冇人問/經過問要咩湯,又有好多時候係選擇性睇唔到咁🤷🏻♀️。全店得幾個人,冇人落單又冇鐘可以禁,下下都行出去搵人,而且又要成日冇人🤷🏻♀️ 有一次出去拎野食想叫碟雞,一位疑似經理既女士行過,咁我叫同佢講xx號想要碟雞,佢冇回應然後好不屑我就行走咗😗再者到有人得閒加湯,店員只行到我地前面個檯客,而我地個湯已經差唔多可以煮到燶底咁,都冇人理我地,但係其實我地同前面張檯唔係近幾百米咁遠🤣 都見唔到我地都冇問我地要唔要加湯,最後要自己走出去加湯,而且湯底都冇咩只剩低少量。講返啲肉,豬肉個質地好奇怪,牛肉好老,不過入面啲丸/菜的確幾多品種,飲品只有凍😨如果唔飲凍嘢就可以選擇熱茶。醬料方面,豉油冇味,冇辣椒粒,只有辣椒粉。湯底方面,揀鴛鴦鍋,壽喜燒同辣,壽喜燒比例唔好,好鹹完全冇甜味,辣既湯底,得很多辣椒同埋紅油,唔辣唔麻唔香,冇後勁😗到最後埋單,一位
醬料方面,豉油冇味,冇辣椒粒,只有辣椒粉。
到最後埋單,一位類似女經理,著間條衫,收錢要求比現金,食飯食到連俾錢方法都唔可以選擇,佢行過黎比單我地睇,之後就話可唔可以比現金,我話比信用卡得唔得,佢冇回答,然後不耐煩咁講多次「現金得唔得」,我都費時煩,服務態度差,質素差,價錢又唔係平,不如我上去食牛牛而且唔洗加一😂