2021-05-01 1316 瀏覽
夜晚食完粥無幾耐好肚餓。。。呢幾日原本已經好想食千島海鮮批,頭先終於一條友都忍唔住叫左外賣🙈因為要符合最低送貨$70要求,所以叫咗一個千島海鮮迷你批($41),一件燒雞($13)同埋炸春捲咖哩角拼盤($26)🙊可能因為已經接近九點加上我住得太近,落單嗰陣佢話要一個鐘結果20分鐘已經送到門口,快到呢😅😅😅全部野黎到都仲係熱,應該脆嘅都係脆👍千島海鮮迷你批面頭好多芝士好重手(見到我先醒起唔記得咗叫走芝士🙈),餡料都幾足,不過個人認為芝士多到cover晒啲千島醬味😅😅 平衡返會好啲 (如果本身熱愛芝士應該會中意)批底略嫌厚實同硬左少少,唔夠P字頭果間手拉薄餅好食~燒雞似係水牛城味道,我自己麻麻地,所以點咗啲泰式醬食,不過雞件好嫰滑,$13一件超級抵!👍👏 (其實我驚炸雞既皮會淋所以冇叫到,但係如果咁夜先叫地點又咁近送到過黎都唔會淋😁)春捲咖哩角拼盤有12件先$26😅 我都唔係好知佢點“維皮”😂😂 炸皮係脆既,唔算油膩,裏面餡料唔多但味道ok,平到咁唔可以要求太多🤣佢嘅pizza選擇其實非常豐富!有18款,醬料都有7款,雖然唔可以自由組合,不過下次都係可以試下其他特色pizza兼炸雞😎

全部野黎到都仲係熱,應該脆嘅都係脆👍

批底略嫌厚實同硬左少少,唔夠P字頭果間手拉薄餅好食~

2021-05-01
20 分鐘 (外賣送餐)
$80 (宵夜)