2024-02-17
見到依間餐廳環境又靚又好坐,想試左好耐啦!終於有機會約埋朋友去試下😍依間野有聖經經文,我諗佢係基督徒開🙈🙈叫左個平日價錢$298 既dinner set,當中佢包左兩個湯、兩個沙律、兩杯野飲(檸茶、檸水可以無限添飲,超正!),同可以A+B既主菜。我哋揀左廚師發辦7安士牛扒,香煎石斑柳配白酒忌廉汁。牛扒5成熟佢煎得岩岩好,唔會靭,亦有咬口,味道亦好夠!真係會愈食愈想食😍 石斑柳都煎得好香好嫩,兩個加埋都好好食!而個餐入面最關鍵既係佢既薯條係可以無限添食,令最鍾意薯條既我感到好滿足,加上佢既薯條每次來到都熱辣辣,好新鮮🤤我地額外加$78要左個蒜香白菌意大利粉,同埋加$48心太軟。意大利粉雖然係素,無肉但都好夠味,意大利粉亦都有咬口,唔會軟淋淋😚 心太軟真係唔洗講,好yummy😍