呢間型格Cafe以HIPHOP文化為主題 主打美式漢堡, 手沖咖啡, 手工啤酒, 特式調酒🙌🏻店內有多幅香港塗鴉藝術家UNCLE 創作嘅GRAFFITI 充滿街頭文化🎨夜晚仲會有霓虹燈變成小酒館 超有feel🍻嚟食個包打下卡最好不過😌.📌魚柳漢堡 $55漢堡包身好軟熟 又香甜 似係用左牛油包 再搽上牛油烘熱 牛油味更濃郁🧈烘過之後 keep住包底脆卜卜 口感做得唔錯🍔估唔到會有雙層魚柳咁多 仲有塊芝士 抵過M記‼️魚柳炸過 不過有汁 所以淋左 冇汁嘅位會好啲💦如果沙律菜同蕃茄調一調位 應該就有一邊會脆🍅🥬魚雖然冇鮮味 但勝在夠滑🐟配埋酸瓜醬 好新爽🥒.📌吉列豬漢堡 $55吉列豬扒配酸甜黃芥末醬 好夾🫶🏻不過吉列皮太厚 塊豬扒又好薄身 所以食落似食緊炸皮咁 冇乜肉香口感😢同埋都係有同樣問題 個汁搞到佢淋左啲🫣.📌滋味粒粒巨蝦漢 $90 -> $135呢款+$10轉左做暗黑竹炭包 超型格 襯番間店🖤包身同樣鬆軟 不過就冇左牛油包咁香甜 感覺就輕盈啲😛蝦餅係三款最好食嘅 食到粒粒爽彈蝦肉 好足料 應該炸過 會帶點微脆🦐不過就偏鹹左少少🤏🏻配左自家海鮮醬 酸酸地咁 幾開胃🤤另外+$5要左
📌魚柳漢堡 $55
魚柳漢堡

📌吉列豬漢堡 $55
吉列豬漢堡

📌滋味粒粒巨蝦漢 $90 -> $135
呢款+$10轉左做暗黑竹炭包 超型格 襯番間店🖤包身同樣鬆軟 不過就冇左牛油包咁香甜 感覺就輕盈啲😛蝦餅係三款最好食嘅 食到粒粒爽彈蝦肉 好足料 應該炸過 會帶點微脆🦐不過就偏鹹左少少🤏🏻配左自家海鮮醬 酸酸地咁 幾開胃🤤另外+$5要左洋蔥 炒香過 軟淋清甜🧅建議+$30試埋大啡菇 好厚身 又軟滑 勁juicy爆晒汁 濃濃菇香🍄
滋味粒粒巨蝦漢

📌套餐 +$18
包粗薯條同指定飲品 其他飲品就原價-$10 食完真係大滿足🤰🏻
📌甜薯條 +$10
番薯條好清甜 炸到外脆內綿滑 乾身唔油膩 唔點茄汁已經好好食🍠
甜薯條

📌芝士墨西哥粟米片 +$10
面頭灑滿芝士粉 鹹鹹甜甜 份量勁多 滿滿一盒🧀️點埋sour cream 好解膩 夠晒酸好開胃😆
芝士墨西哥粟米片

📌炸洋蔥圈 +$10
洋蔥圈炸皮唔算太厚 脆卜卜 洋蔥清甜多汁🧅
炸洋蔥圈

📌士多啤梨Smoothie +$38
賣相真係好靚 打卡一流❣️漢堡包配smoothie 邪惡絕配😈士多啤梨果香好濃郁 酸酸甜甜🍓佢唔係平時雪糕奶昔咁thick咁杰 係偏沙冰口感 夏天飲夠晒爽🧊飲到最後啲忌廉融晒 奶味更加香濃🥛
士多啤梨Smoothie

📌芒果Smoothie +$38
芒果味好濃 呢杯會相對甜啲 不過唔係假藥水甜味 帶微微酸味 都唔錯🥭
芒果Smoothie

📌Cold Americano +$25
估唔到漢堡包店都有咖啡飲 咖啡豆係我鍾意嘅 酸味同苦味平衡得好好☕️搭配炸物同漢堡 好解膩👍🏻
Cold  Americano
魚柳漢堡