2018-04-21 1113 瀏覽
#隱世美食#肥美性感的貴妃蚌#特大既帶子#超香蕉既香蕉鮮奶#超乾淨的清潔最近好多人用”隱世美食”呢個hashtag 今次我都好想幫彩虹hashtag “ 隱世美食”本身今日岀大埔又係想食拉麵 但排哂長籠,就走左入彩虹我愛串燒但又怕食串燒,一來食串燒好易中伏 二來好怕熱屎辣辣食熱辣辣即串燒。。。。三來好怕食得好”呢hea”...但彩虹既格局係好舒服好似cafe又似bar咁一入到鋪,店員好熱情介紹比我知今日既promotion係買帶子送貴妃蚌。其實嗌既時候都好驚伏。因為一般岀面既燒貝類都又老又un,什至雪藏。。。點知。。。大隻到喊。。。新鮮,juicy多汁(我真係飲哂啲汁!!!!!)真係大隻到喊再講多次,我真係飲哂啲汁睇相。。。又想食翻。。。呢碟野已佔左我半張bar枱之後點左既係水蟹海鮮粥,冇記錯好似58定85蚊,粥非常非常綿,有完整既多肉花蟹一隻,新鮮蜆好多粒(重點係零味精)其實我仲點左燒冬菇,墨魚咀,羊架。但一上枱。豬隊友就搶左咬左啖冇得影相羊架好嫩juicy ,下次食一定encore但最估唔到係個燒冬菇唔識用文字表達,總之唔食一定後悔,佢既岀色度比肥美帶子更高幾分野飲點左香蕉鮮奶,落

最近好多人用”隱世美食”呢個hashtag
今次我都好想幫彩虹hashtag “ 隱世美食”
本身今日岀大埔又係想食拉麵 但排哂長籠,就走左入彩虹

真係大隻到喊
再講多次,我真係飲哂啲汁

睇相。。。又想食翻。。。呢碟野已佔左我半張bar枱

羊架好嫩juicy ,下次食一定encore
但最估唔到係個燒冬菇

野飲點左香蕉鮮奶,落完單聽到佢鮮搾
估唔到唔飲汔水唔飲酒既我食串燒可以有杯咁健康咁好味既飲品嘆

另外,我係餐廳見到一個奇景,每枱客走,店員都會用支清潔噴霧噴完枱再抹。呢個絕對係飲食奇景。見到貴店咁乾淨清潔每張枱,我對我今晚所食既野有百二分既安心。

希望彩虹可以繼續保持水準,絕對絕對有下次