餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2024-09-26 0 瀏覽
一路都想試下Poke, 見到呢間店雖然係內街但都幾多人排,所以就黎試下🙋🏻‍♀️有好多選擇下,如果選擇困難症就可以揀特選😂 我地就揀左Nalu +三文魚 & Shoyu Ahi,自助落單最方便💁🏻‍♀️ 兩個飯既賣相都好靚,成幅畫甘,一見到就好有食欲🍽️Shoyu Ahi材料好豐富:吞拿魚/海帶/青蔥/紫洋蔥/鰹魚醬油/木魚絲/芝麻吞拿魚新鮮同切得幾大舊,好有口感,海帶清爽🍽️Nalu 再加三文魚想食八爪魚又想食三文魚,但特選係無呢個選項,所以唯有追加😆。 三文魚同八爪魚都好足料,大舊新鮮,所有配料既分量都好多,醬係可以分開上,我叫左多醬後覺得太多太漏,所以建議大家揀分開上登記會員有優惠🙋🏻‍♀️絕對係想健康又想豐富既選擇

💁🏻‍♀️ 兩個飯既賣相都好靚,成幅畫甘,一見到就好有食欲

🍽️Shoyu Ahi

吞拿魚新鮮同切得幾大舊,好有口感,海帶清爽

🍽️Nalu 再加三文魚

登記會員有優惠