2022-10-31 130 瀏覽
小朋友去參觀,做家長喺中上環附近,要慢慢搵一間餐廳我可以食個long lunch ,無意中上網見到呢間食burger嘅舖頭,竟然喺我附近我就走上去睇吓咩款,上到去侍應態度非常親切已經招呼左我入去坐,但最開心係可能因為平日lunch time時間冇乜人,我慢慢食burger坐足兩個鐘頭😂網上見到呢度嘅burger係有排名,質素應該有返咁上下,雖然價錢唔算優惠,不過我叫咗個burger真係有我個頭咁大,見到burger入邊有兩大塊鮮牛肉漢堡,5大塊生菜,配埋芝士醬,口口嘅生菜等等,入口juicy肉香濃,真係好大個,食完真係飽到夜晚。😅burger一定要同薯條一齊食,但估唔到薯條同Rose Mary咁襯,有陣香草味而且薯條即叫即炸,新鮮香脆,好好味好特別。雖然lunch要百幾蚊,不過我坐足兩個鐘頭都算抵番條數,而且又真係幾好味,我都介紹咗其他家長黎試吓同埋慢慢坐😂