2022-09-20
📍Jo Cafe #JoCafe #MFJ柴灣 #MFJ西餐人均消費: HKD$125第一次食,唔去都唔知,呢間嘢開咗8年😂🆗 Deep Fried Fillet of Sole with Thousand Island Dressing 🐟 $118「千島脆脆炸魚柳」三件嘅炸魚柳 ,其實就唔似英式Fish & Chip果種,反而似港式早餐😂 不過食起嚟又唔差嘅,都香脆嫩滑👎🏻 Paella (Hotate, Clams, Mussels, Prawn, Squid) 🥘 $128「西班牙海鮮燴珍珠飯(帆立貝,鮮蜆,青口,海蝦,墨魚仔) 」 應該係我見過最醜樣嘅paella😂 其實佢好足料,但係色水就麻麻,而且仲要勁稀勁水! 🥲🆗 Sirloin Steak 🥩 $128「秘製西冷牛扒」有幾秘製我就唔知,我揀medium,食落都可以嘅,係口感爭少少粉,帶少少柴🆗Thick-cut Pork Fillet with Black Pepper🐷$108「厚切黑椒豬柳」厚切可以,豬扒都夠香口,但食落就爭少少味咁!不過每個餐$120左右,份量夠大,有餐湯有前菜沙律仲有甜品,柴灣嚟講,港式西餐
📍Jo Cafe #JoCafe
#MFJ柴灣 #MFJ西餐
人均消費: HKD$125
第一次食,唔去都唔知,呢間嘢開咗8年😂
🆗 Sirloin Steak 🥩 $128
不過每個餐$120左右,份量夠大,有餐湯有前菜沙律仲有甜品,柴灣嚟講,港式西餐算係咁啦😂
#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #westerncuisine #westernfood #相機食先 #柴灣美食 #西餐