2022-09-27 116 瀏覽
好少去慈雲山果頭,但經過巴士站落車見到呢間新開食四川菜嘅——🌟熊貓小雲吞🌟 @pandawonton_hk ,想食辣嘅癮大起,一於試下,外賣同堂食都可以,餐牌種類繁多,價錢都幾吸引抵食🤩._./ 食物 /🍢|串串香辣鍋|🍢好抵食,裏面有好多食材,夠香,唔算話好辣👍🏻·🥟|卜卜脆炸鮮蝦雲吞 |🥟脆炸鮮蝦雲吞係我最愛,外皮炸到脆卜卜,配埋甜酸醬唔會太dry,滿滿嘅蝦肉餡料好正🦐·🐥|芝麻鹽焗雞川式涼麵 |🐥好豐富,旁邊有唔少滋味配菜,每一啖都好濃味💖BB辣唔算辣,食得辣可以再嗌勁啲🌶·🐥|雞絲涼皮|🐥份量都算多,味道濃,每塊涼皮都大大塊·🐼|熊貓涼粉|🐼呢款甜品同個餐廳名一樣,緊係要試下,如果想甜啲,可以落埋佢附送嘅糖漿•/ 飲品 /🍑|香桃茶|🍑🍊|西柚柚子茶|🍊飲品選擇種類多,獨立樽裝,唔怕飲唔曬👍🏻•🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌶|辣椒油|🌶店舖仲有正宗四川自製醬料可以俾你選購,款式多,我就揀咗辣椒油返屋企試下😳🌟🌟🌟🌟🌟🌟._.
._.
/ 食物 /
🍢|串串香辣鍋|🍢
好抵食,裏面有好多食材,夠香,唔算話好辣👍🏻
🥟|卜卜脆炸鮮蝦雲吞 |🥟
🐥|芝麻鹽焗雞川式涼麵 |🐥
🐥|雞絲涼皮|🐥
份量都算多,味道濃,每塊涼皮都大大塊
🐼|熊貓涼粉|🐼

/ 飲品 /
🍑|香桃茶|🍑
🍊|西柚柚子茶|🍊
飲品選擇種類多,獨立樽裝,唔怕飲唔曬👍🏻

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌶|辣椒油|🌶