2022-10-05
今晚同老公想食雞煲,專登去咗九龍灣食四喜冰室,因為上網見到有其他人推介有海鮮同埋雞煲食,所以專登去打電話預約咗啤酒蝦!晚市麻辣雞煲半份 $188因為我哋想食嘅搭配所以雞煲淨係叫咗本分,因為佢哋本分嘅雞煲都非常多雞肉,食晒啲雞肉之後仲可以唔要個雞煲湯底食其他配料!佢嘅雞煲湯底非常之香濃,尤其是係佢嘅麻辣味!尚品豚肉片 $88我哋今次就加咗豚肉片,因為覺得豚肉片肥瘦均勻,放埋入個雞煲湯底度打邊爐食就非常之入味🤤🤤啤酒蝦(時價)另外因為之前有朋友介紹過佢哋嘅啤酒蝦,所以今次打電話叫定左一啲啤酒蝦,佢哋都好新鮮,而且每隻蝦都好大隻㗎!醉香雞中翼 $68另外仲叫咗個雞翼做小食,因為突然間好想食雞翼,佢哋會醃製得好入味,而且好有淡淡的酒香味❤️❤️四喜拼盤 $128咁我仲叫多咗個拼盤小食,之前有四款唔同嘅小食分別有雲耳,雞翼,節瓜同埋牛舌🤤每一款小食都有少少可以試吓,而且佢嘅醬汁都非常開胃!
晚市麻辣雞煲半份 $188
尚品豚肉片 $88