2023-09-22
📍HONG KONG📍#Que個日去圓方行街間間都排隊,問到呢間好好禮貌同我講好d,就去呢間🤣#軟殼蟹意粉配蕃茄忌廉汁新鮮蕃茄味🍅隻蟹比我想像中大隻,重要炸到卜卜脆🦀咁岩我呢隻多重要好多蟹膏🥹整體都淡口少少,不過酸酸地好清新幾開胃🩷#松葉蟹味噌甲羅燒意大利飯配海膽忌廉汁為左呢個飯我會encore🤤海膽味岩岩好無話太heavy🩷將甲羅燒嘅蟹肉蟹膏撈埋個飯一啖咬落去!夠鮮又濃味,滿足🥹#月見免冶雞肉配小雞軟骨 蛋黃唔腥🍳面頭仲有少少唔會太甜嘅照燒汁,加埋佢嘅燒烤味👍🏻我重攞左小小蛋黃撈飯,無得頂🩷🩷#A4佐賀和牛壽司新鮮wasabi唔嗆鼻,一入口食到軟熟又香嘅和味飯,飯重有小小暖🤤#Q-San甜筒仔好qq🤣抹茶朱古力殼配抹茶Moses,麻薯雖無蛋糕嘅中間不過無咩feel ,係食到最後有少少甜味重有一啖仔紅豆🫘係一間唔平,不過有heart又好食嘅餐廳🥹🥹絕對會encore!要講下Service好好,見我唔想排隊主動同我講幾點黎好d🥹
#Que
#軟殼蟹意粉配蕃茄忌廉汁
整體都淡口少少,不過酸酸地好清新幾開胃🩷
#松葉蟹味噌甲羅燒意大利飯配海膽忌廉汁
為左呢個飯我會encore🤤海膽味岩岩好無話太heavy🩷
將甲羅燒嘅蟹肉蟹膏撈埋個飯一啖咬落去!夠鮮又濃味,滿足🥹
#月見免冶雞肉配小雞軟骨
#A4佐賀和牛壽司