2009-07-28
因為要去9 展睇傢俬, 所以順道去個到飲茶!上OP做好research, 其實個到無咩得揀擇, 所以我地就揀左喜善。bk 左1130, 人地開1115, 我地係第1批人客囉!未試過去酒樓係無人, 好驚囉! 心諗係米差到無人食!原來呢間酒樓多數做旅行團嫁! 只有少數街客。個到d 點心都唔平嫁, 平均都$20碟嫁, 但宜家做緊88折。我地叫左幾個點心, (煎蘿白糕, 煎腐皮卷, x燒飽, 牛柏葉, 粫米卷, 粉果, 百花讓魚肚,燒腩仔,,)最抵食係d 麵, $38有一碟, 我地叫左碟炒河, 幾好食, 有少少spicy, $38仲有好多隻帶子tim呀!d 點心都比平時出面酒樓既大碟! 不過最差係蘿白糕, 好似食緊一舊粉團咁! 其他都ok!最後5 個人, 折左都係$25x , ok抵哦!!而服務都幾好!! 可能無咩人, 感覺上幾呀個人一齊招呼你。呢到最衰係地方偏僻, 多數有車先會去囉!!
bk 左1130, 人地開1115, 我地係第1批人客囉!
未試過去酒樓係無人, 好驚囉! 心諗係米差到無人食!
原來呢間酒樓多數做旅行團嫁! 只有少數街客。
最後5 個人, 折左都係$25x , ok抵哦!!
而服務都幾好!! 可能無咩人, 感覺上幾呀個人一齊招呼你。
呢到最衰係地方偏僻, 多數有車先會去囉!!