2024-07-31
食物就還好但服務態度差到離譜,一食完停低手就收碗,然後就催你走好似會驚你賴死唔肯走咁如果想食完成肚氣既就不妨去食呢間講緊我坐低到催我走前後都無半個鐘咁追求效率同返枱率抵你哋旺場嘅👍🏼以下係copy人哋個食評湊字數服務態度好差!叫左魚介和蝦湯,個麵一開頭食落係ok ,但愈食愈鹹🤢,食完仲好口喝🤢唔會再黎,又唔係平。埋單都二有幾,比錢買難受!因為見到食評先黎試下,排隊果時話齊人先入坐。但我朋友未到,我話可以叫野先,我朋友5分鐘後就到。店員從來無提過話用餐時間係40分鐘,店內都無張貼過話用餐時間係40分鐘。我地食食下個店員就話我地得返最後5分鐘。咁我地仲有野未食完,咁繼續快啲食啦。之後到40分鐘另一個男店員走埋黎話” 依度唔係西餐廳呀,唔係比你慢慢食!趕我地走。咩服務態度先,首先你地一開頭又無講過得40分用餐時間,然後得返5分鐘先話我地知,咁我地都要係5分鐘內食得哂先得嫁,又唔賴死唔走!只係得返一啖麵,諗住食埋就走,使唔使咁講野先!有啲名氣,有幾人排隊好巴閉? 我知係日本拉麵算係速食,但一定唔會趕人走囉!如果係有heart 想人欣賞你既拉麵既,就唔會連比客人食既時間都無囉。好似機器咁煮麵,隊
但服務態度差到離譜,一食完停低手就收碗,然後就催你走
好似會驚你賴死唔肯走咁
如果想食完成肚氣既就不妨去食呢間
講緊我坐低到催我走前後都無半個鐘
咁追求效率同返枱率
抵你哋旺場嘅👍🏼
以下係copy人哋個食評湊字數
因為見到食評先黎試下,排隊果時話齊人先入坐。但我朋友未到,我話可以叫野先,我朋友5分鐘後就到。店員從來無提過話用餐時間係40分鐘,店內都無張貼過話用餐時間係40分鐘。我地食食下個店員就話我地得返最後5分鐘。咁我地仲有野未食完,咁繼續快啲食啦。之後到40分鐘另一個男店員走埋黎話” 依度唔係西餐廳呀,唔係比你慢慢食!趕我地走。咩服務態度先,首先你地一開頭又無講過得40分用餐時間,然後得返5分鐘先話我地知,咁我地都要係5分鐘內食得哂先得嫁,又唔賴死唔走!只係得返一啖麵,諗住食埋就走,使唔使咁講野先!有啲名氣,有幾人排隊好巴閉? 我知係日本拉麵算係速食,但一定唔會趕人走囉!如果係有heart 想人欣賞你既拉麵既,就唔會連比客人食既時間都無囉。好似機器咁煮麵,隊比啲客食。做廚師既又可以又幾enjoy依份工。仲要我地比緊唔係譚仔既價錢,百幾元一碗麵,又要比你左摧又摧,唔會再幫襯囉。咁樣既經營模式,祝你好運