2024-09-06 384 瀏覽
好耐冇食過泰國嘢就嚟呢間encore吓 記得呢間啲羊架都算抵食,因為$200有三件 諗住嗌個午餐加呢個我哋等位都好快 因為呢間分店係馬鞍山馬鞍山唔算太多人喺平日午市嗌咗個青咖喱雞同埋冬陰功蝦金邊粉湯本身諗緊嗌咩肉好,我只午餐,見到人哋嘅青咖喱雞好大份好靚仔咁就挨吓!青咖喱條得幾好味,但係啲雞就質素麻麻地喺雪雞 比較硬,亦都冇乜雞味冬陰功個湯底我就嫌有啲辣,好多配菜唔同嘅菇幾粒彈力蝦 即係雪嘅蝦冇乜鮮味嗰種青咖喱都有好多蔬果,好似茄子同埋青豆 不過茄子炸過我就唔敢食 其實好香的加$28要咗個春卷跟餐,個醬係檸檬汁好正,酸酸甜甜勁開胃 我哋所有食物都點呢個醬最後不過我就覺得材料麻麻哋,雖然個朋友覺得幾好味,主要係食炸粉同少量蔬菜喺入面我發現羊架冇影上枱嘅相 不過幾好味的,原來杯酒味其實都冇酒味 仲諗住試新味道 只係醬汁唔同 不過楊依然好味大大嚿肉 好過有啲餐廳呢個價錢可能得兩舊仲要係冇咩用大量肥膏嗰種海南雞就非常一般 感覺好少肉都唔知係咪唔足了 拎過?但係冇乜鮮味 而且肉太肥,其實好少肉都係中國鄉下啲雞好味好多芒果沙冰$55好大杯,不過就唔太抵 甜咗少少 同埋冇芒果肉整體而言環境唔錯,但係

我哋等位都好快 因為呢間分店係馬鞍山馬鞍山唔算太多人喺平日

午市嗌咗個青咖喱雞同埋冬陰功蝦金邊粉湯

喺雪雞 比較硬,亦都冇乜雞味

海南雞就非常一般 感覺好少肉都唔知係咪唔足了 拎過?
但係冇乜鮮味 而且肉太肥,其實好少肉
都係中國鄉下啲雞好味好多
芒果沙冰$55好大杯,不過就唔太抵 甜咗少少 同埋冇芒果肉

整體而言環境唔錯,但係店員唔係太主動加水而且態度一般 好似成日企喺側邊望住你食嘢咁 但係又唔係幫你加水之類 唔係服務