餐廳: 富山麵家
資訊:

身為Sanrio 粉絲嘅我,每次都不能錯過主題,今次係同大口仔做合作,成間舖頭不論裝飾佈置同埋食物都好有氣氛🥰去到都好開心軟殼蟹烏冬沾麵 $138沾麵配軟殼蟹好似比較少見,拉麵呈上嚟嘅時候真係超得意,面鋪咗幾塊魚片,呈現出大口仔個樣!😍唔捨得食咗佢😂軟殼蟹炸得好脆好香口牛奶拉麵 $98次次嚟都一定揀牛奶湯底!牛奶湯底飲落甜甜地好濃郁~除咗個碗都係大口仔圖案之外,連魚片同埋玉子都印有大口仔公仔,叉燒厚厚好大塊有兩塊好滿足特製章魚燒 $48章魚燒每粒都好大粒咬落彈牙,面頭鋪滿木魚,同埋有塊大口仔圖案嘅魚蛋好得意😆宇治抹茶白桃布甸🍮 $48最後梗係嗌返個甜品,食埋就係完美嘅happy ending🥰宇治抹茶味嘅布甸好濃郁,質地滑嘟嘟面頭仲鋪咗白桃巨峰可爾必思梳打 $38蜜桃可爾必思梳打 $37打卡必備,幼滑嘅忌廉加上可以必思,爽呀,仲印有大口仔公仔嘅馬卡龍脆餅

軟殼蟹烏冬沾麵 $138

牛奶拉麵 $98