2011-07-29 9 瀏覽
去到很多位已滿座,同waiter講話兩位就坐​喺門口等,點知有另一pair客人行入去佢就揾位俾人坐,即刻嘈​佢,佢先揾到張枱俾我。叫野食,餐牌有兩個都係寫三文魚刺身,一​個$35,一個$68,我問佢有乜分別,第一個waiter唔識​答,問第二個,佢竟然答我價錢上有分別,就走左,問第三個先知係​厚度上有分別!跟住佢攞左兩碟前菜來,買單先知要收$40。無俾​筷子要問佢攞,食刺身又要問佢攞wasabi,佢拎走碟刺身去廚​房加,之後拎左碟野去第二枱,又成日拎左隔離枱的餸來,等左9個​字仲有一碟餸未來,叫左個侍應幫我追,跟住再等左陣,再追,佢扁​咀,再返來先話無落單,我白白咁浪費哂啲時間!!整體食物味道好​一般,等候時間長,serve過我張枱的侍應無一個態度好,一個​乜都唔識,一個高傲,一個唔做野,一個亂答問題!無一個有歉意!!佢令我食得好唔​開心!補充:整體食物味道一般, 唔難食, 我去的時候食刺身拼盤有半價, $280變$140.食左個一口芝士,芝士焗帶子,都ok環境都似日本feel, 有細房提供,有好多支酒有人名mark左唔知係咪飲唔哂可以留低個隻..都幾多日本人去食(所以以為ok)總結都
。無俾​筷子要問佢攞
,食刺身又要問佢攞wasabi
,佢拎走碟刺身去廚​房加,之後拎左碟野去第二枱
,又成日拎左隔離枱的餸來
,再追,佢扁​咀
,再返來先話無落單
,我白白咁浪費哂啲時間

補充:
食左個一口芝士,芝士焗帶子,都ok

都幾多日本人去食(所以以為ok)

總結都係服務唔好, 幾好食都無用...
2011-07-27
5 分鐘 (堂食)