今次同朋友特登揾一間樓上酒吧,可以慢慢傾吓偈、飲下野,都係個唔錯嘅選擇!呢間酒吧仲會設live band show, 岩曬鍾意音樂嘅朋友!店員服務態度良好,耐心介紹餐廳嘅食物。🔹Pizza -夏威夷、水牛芝士 $125Pizza可以揀每款半份,同朋友試到多一款嘅口味。餅底幾脆,芝士份量都多,岩曬鍾意食pizza嘅朋友🔹雞肉拼盤 $85呢個雞肉拼盤有齊雞翼、雞塊同雞肉棒!一上檯就見到炸到好金黃香脆,熱辣辣!岩曬用黎做送酒嘅小食🔹蕃茄煙肉意粉🍝 $75意粉麵質剛好,唔會太冧身,牛油味較重,份量正常。🔹Catmurai Cocktails Old Fashioned (Black/ Shiso/ Chestnut) $110呢杯cocktail飲落去好易入口,甜甜地仲有好香嘅咖啡味,岩曬女士們☺️ 仲有朱古力條作配搭,呢杯嘅味道真係有驚喜!🔹Ocean and Clouds $120呢杯飲落去有海洋清新嘅感覺,成杯淺藍色嘅飲品真係好吸引!飲落去比較淡口,唔會好濃酒精味。

🔹Pizza -夏威夷、水牛芝士 $125

🔹雞肉拼盤 $85

🔹蕃茄煙肉意粉🍝 $75
意粉麵質剛好,唔會太冧身,牛油味較重,份量正常。

🔹Ocean and Clouds $120