招聘中
最高可達 $18,000
月薪 (面議)
最高可達 $18,000
月薪
餐廳: Délifrance (香港國際機場)
資訊:

2019-05-13 325 瀏覽
Lunch去左高危機場食午餐✈️果然好多人戴口罩😷而且少左好多黎食飯既打工仔所以我地一行4人就揀左平時好難有位既Delifrance👭👫話說我其實好愛千層麵 所以見到menu有就唔需要考慮❤️加上最近精神麻麻 既然係Delifrance 就飲杯咖啡啦☕/千層麵用個煎pan上菜幾得意 但份量比較少🤤對於食量輕輕偏多既我來講食完只可以叫做唔餓...不過味道方面幾好麵唔會腍到一pat野咁茄醬酸度岩岩好 仲食到一粒粒蕃茄口感不錯🍅薯蓉好重薯仔味 加左少少蘑菇粒 係我鍾意既口味😋係嫌面頭芝士唔夠🧀千層麵梗係要鋪滿滿芝士架啦 呢度得中間有一堆仔咖啡方面就唔駛講啦 Delifrance既點都有一定水準既☕加上我唔係咖啡迷 飲落唔澀唔太苦我就OK 唔多加評論喇💁/雖然個餐都唔平要$78 但環境舒服 又有一定質素係機場性價比算幾好架喇~👍/機場 – Delifrance#Hanako_機場🌻 #Hanako_西餐🌸
Lunch去左高危機場食午餐✈️
果然好多人戴口罩😷
而且少左好多黎食飯既打工仔
話說我其實好愛千層麵 所以見到menu有就唔需要考慮❤️

千層麵用個煎pan上菜幾得意 但份量比較少🤤
對於食量輕輕偏多既我來講食完只可以叫做唔餓...
不過味道方面幾好麵唔會腍到一pat野咁
茄醬酸度岩岩好 仲食到一粒粒蕃茄口感不錯🍅