2019-04-06 882 瀏覽
一直都知彩晶軒的服務好一般,但剛剛感受更深刻!!星期六早上9時來到取位,要求要較入面的枱 (來過這酒樓就知,近大門口位置完全唔夠冷氣)去到原來當日朝酒家內有至少4-5 張4人吉枱,最入面都有幾張。 偏偏知客問我中間枱坐唔坐,我話好,因當時未知係咪只得呢張枱。入到去,見到佢所講既中間枱根本係門口對入第三排,完全唔夠冷氣,今日仲係28度。見到咁情況,即時出去要求知客換 128 枱 (外面完全無客等位) ,仲比我聽到佢用對講機話我中間枱都唔坐!!! 我想問一句,一間有超過 13排圓枱既酒家(近門口向內數),第3排又係咪叫中間呢??Anyway, 最後一次來這酒家飲早茶,亦都最後一次受呢位阿姐氣(周日早上另一位知客,好人兼客氣得多)。
一直都知彩晶軒的服務好一般,但剛剛感受更深刻!!

2019-04-06