2017-04-16 756 瀏覽
復活節第二日假期,去試下呢晚餐,六點開始唔使訂枱,香炸蝦餅皮蛋好味新奇又應節,流芯皮蛋外脆內軟再點上泰式酸甜醬好開胃。燒烤魷魚軟綿綿唔會好靱。炸軟殼蟹完全唔覺得油膩,唔會太鹹味道恰到好處,我們對以上三款食物讚不絕口,服務人員態度好友善,做事好有效率啊!下次會再來。活節第二日假期,去試下呢晚餐,六點開始唔使訂枱,香炸蝦餅皮蛋好味新奇又應節,流芯皮蛋外脆內軟再點上泰式酸甜醬好開胃。燒烤魷魚軟綿綿唔會好靱。炸軟殼蟹完全唔覺得油膩,唔會太鹹味道恰到好處,我們對以上三款食物讚不絕口,其次泰式海南雞叫了半隻,好有鷄味,肉質嫩滑,一點也不感到鞋,完全估不到;青咖哩牛腩就失色咗了,牛腩不夠入味同埋一啲都唔覺得辣,最後甜品,試了第一次食的香芒糯米,超出預期的好味,芒果唔酸好好味配合糯米同紫糯米原來是咁夾的。整體來說呢間餐廳環境給我有一個好舒服嘅感覺,好relax ,服務人員態度好友善,做事好有效率啊!下次會再來食過和試下其他新菜色。
香炸蝦餅皮蛋
炸軟殼蟹