2019-06-26
係openrice見到呢一間 食肆 ,見到有好多好評,於是今日特登同家姐嚟試下, 入到店舖,感覺環境係乾淨。 服務方面:感覺侍應嘅態度都好有禮貌 ,店內大約有三至四個樓面落單 。食物方面家姐叫了一個南乳豬手撈麵 ,味道唔錯,豬手好入味同埋炆得好淋,我點了一個蔥油豬扒飯 ,但係味道覺得一般, 感覺價錢都唔係平,一碟飯58元再加一杯凍檸茶要另加12蚊 ,一個中午餐要70元。但係呢間食肆出現咗一個大問題,就係出餐嘅時間需時好耐 ,我食過咁多間食肆 ,冇試過一間叫一碟飯要等30分鐘以上 ,除咗我張枱之外,我眼見其他嘅枱,大約有四五張都係等咗三十分鐘以上 ,見到好多食客都投訴,叫一碗車仔麵等咗一個鐘頭 都未有,眼見好多食客都怒氣沖燒, 由於係食晏時候 ,可能個個都趕住返工 ,所以見到好多食客 都催咗好多次 ,但係店員都係好有禮貌咁同佢哋講,已經幫佢哋跟緊,但係又真係好難令人接受, 等一碗車仔麵要等成三十分鐘以上 ,我諗佢哋嘅老細都要檢討下,出餐呢個問題,時間太耐,啲客一定唔耐煩 。而我自己本人試過一次就算,下次應該唔會再幫襯