💋 美味四式: 好味😋😋😋.嚴格啲嚟講呢餐都唔算係正餐。 只係喺西營盤附近做完嘢,有少少肚餓, 咁啱醒起朋友話呢間台灣嘢唔錯,於是決定走去試下。.其實我去到嘅時候佢已經有晚餐, 不過我見隔離枱晚餐嘅份量都唔少, 所以決定唔買晚餐,試試佢個肉燥飯算。.我自己本身好鍾意台灣,亦超鍾意食肉燥飯。喺香港其實開咗好多唔同嘅台灣特色餐廳, 但係好似暫時未搵到一間令到我覺得好想再去食嘅。 不過呢一間嘅肉燥飯我自己都幾滿意。 佢嘅肉燥飯唔算好油, 啲肉亦都唔會太肥, 仲有半隻蛋同兩片蘿蔔仔畀你。 佢嘅份量其實唔算好細,我之前食過另外一間,份量比佢細,價錢好似差唔多添! .另外我覺得啲店員嘅服務態度都唔錯,雖然我幫襯咗一碗飯咁多, 佢哋嘅招呼都無怠慢架。.📢 提提你:. 暫時未諗到,等我下次有機會再食嘅時候睇下有咩提喇。哈哈!
💋 美味四式: 好味😋😋😋
📢 提提你: