經朋友介紹,知道呢間餐廳有個好特別嘅芋泥球甜品,星期六就去咗呢間台式fusion餐廳食下午茶啦!下午茶好鬼肚餓,總共叫咗三樣嘢蒜泥台灣水蓮 💁‍♀️7.5/10 ,一道好清新嘅燙青菜,再配埋蒜味濃郁嘅蒜泥。水蓮清新爽脆而冇青草味,我最怕就係青草味㗎喇。小食三色鹽酥雞,💁‍♀️8/10鹽酥雞鹹香鬆脆,外皮唔會炸得太硬,點埋啲三色醬就Perfect啦❤️三色醬有咸有甜有酸又辣,各式俱備!鹹蛋黃芋泥球💁‍♀️9/10 呢個甜品不得了!我係芋泥控,專登為咗呢個甜品而黎呢間餐廳試吓㗎!外皮香脆可口,仲要唔油膩。💯💯💓圓軲轆嘅芋泥球上面鋪滿紫色嘅粉末,賣相好吸引,我都忍唔住即刻影張相放上網呃like ! Haha 😜😜 芋泥控必食之選💜整體上,鹹嘢同甜點都製作得非常特別🫶一個令人非常滿意嘅下午茶💕

下午茶好鬼肚餓,總共叫咗三樣嘢
小食三色鹽酥雞,💁‍♀️8/10