應該好多人都食過但我係第一次知同食😂仲要係朋友同我講呢間冬甩好好食先去食🤭果然冬甩真係冇令我失望係好想買多幾個返屋企💞🔺自由定食🔸明太子烏冬鍋+ 番茄芝士吉列豬扒鍋 $98+10烏冬好彈牙再配上濃郁明太子好正😚但忌廉好多所以有點滯建議share食會更好🙌🏻配料吉列豬扒大推!!炸得好鬆脆肉質很嫩💞上面仲有拉絲芝士超邪惡但好好食🧀而番茄底就正常,洋蔥味更出~🔸肉味味噌醬油蒸飯+壽喜燒牛肉鍋 $79+10份量真係好多!!蒸飯有醬油加木魚調味很足夠💦反而壽喜燒就有點失望,牛肉偏老壽喜燒味也不出但勝在牛肉夠多🥲🔸沖繩海鹽焦糖雪糕冬甩大推冬甩!!就算唔食主食都一定要試冬甩🍩呢個係定食包埋的,外皮脆脆地中間煙煙靭靭就咁單食已經超正👍🏻係暫時係香港食過最好食嘅冬甩🥹再配上焦糖醬同雲尼拿雪糕係冰火交融✨🔸無糖烏龍茶定食附上的飲品,正正常常~🤤好味度 : 8/10🔙回頭率 : 8/10

🔺自由定食
🔸明太子烏冬鍋+ 番茄芝士吉列豬扒鍋 $98+10

🔸肉味味噌醬油蒸飯+壽喜燒牛肉鍋 $79+10

🔸沖繩海鹽焦糖雪糕冬甩

🔸無糖烏龍茶
定食附上的飲品,正正常常~

🤤好味度 : 8/10
🔙回頭率 : 8/10