2016-10-06 531 瀏覽
如果食放題嘅話有時都想盡量食好啲,唔想食太頹廢,觀塘放題選擇就比較少,所以就揀咗呢間大滿屋。翠玉瓜燒得都幾香脆,裏面嘅都鎖住肉汁。甜蝦、三文魚、油甘魚睇到爆曬魚油,幾有鮮味,略略有雪藏味不過唔係太大影響。甜蝦都幾新鮮,蝦頭起碼不太黑,三文魚更是我至愛。魷魚燒非常爽脆,而且鹹香十足。雞腎串有少少硬嘅口感,整得幾得意,上面鹹鹹地仲有少少辣味呢!花之戀用嘅三文魚都係比較靚,食完唔會好油膩但係配搭實在不錯。特色花之戀 魚子+海膽又有魚子又有海膽,好彩沒有令我失望,味道都算適中,這個價位可以食到你啲食物已經係好唔話得。天婦羅蝦+甜薯天婦羅剛剛來的時候都好夠熱力,裏面個餡冇乜特別,不過點上特製醬汁就清新左,亦都沒有那麼熱氣。
翠玉瓜燒得都幾香脆,裏面嘅都鎖住肉汁。
魷魚燒非常爽脆,而且鹹香十足。

特色花之戀 魚子+海膽
天婦羅蝦+甜薯