2017-08-25 1675 瀏覽
見富臨做優惠,好似好抵食咁,所以就同屋企人去試下。呢間富臨真係由細食到大,但當觀塘越開越多酒樓,佢都開始有d站碼住腳,由以前要等位,到宜家晚飯時間仲有吉枱,而且質素每況愈下。。。個日個姐姐大打推薦嗌本地龍蝦,本身嗌本地龍蝦一隻就送碟菜,佢就話宜家做promo$388 有兩隻龍蝦但無菜,兩隻都啖啖肉,仲話係經理特別安排既,平時得一隻架咋。見佢講到咁抵,同埋本身都諗住食龍蝦就嗌左黎食。到落完單佢又戴哂頭盔咁講「入機唔比我入兩隻龍蝦啊,但放心廚房一定出兩隻既」點知黎到碟野得一個頭,一個尾。。。龍蝦既份量又唔算多,不過都任佢點講,經理話有兩隻就兩隻我地另外嗌左碟通菜、冬瓜盅同片皮鴨。味道就真係麻麻,碟通菜仲要有頭髮。。。如果唔係無得揀,下次都應該唔會再黎ಠ_ಠ

如果唔係無得揀,下次都應該唔會再黎ಠ_ಠ
芝士龍蝦伊麵