2023-06-14
之前已經和2兩朋友來到呢間位於海濱匯的西餐廳食過好味, 所以今次又帶另外一位朋友來食晚飯, 傾吓計.上次係坐室內的, 由於室內有音樂又有食客傾談聲音, 所以今次選了室外坐位, 可以靜小小傾計, 唔會太嘈, 天氣又剛好不會太熱, 坐室外唔錯, 又唔係有好多枱客, 又可以欣賞月光, 都幾有情調的.我和朋友share食的, 叫了兩杯沒有酒精飲品, 有happy hour價錢都算可以, 味道就普通又叫了我喜歡的steak, 外脆內軟, 牛味濃, 佢平日每日都有set dinner, 都幾抵食, 所以最好就揀左自己喜歡的套餐黎食, 會更加開心, 哈哈USDA Black angus striploin with bottomless frites上次無試Pizza, 今次叫了Pizza Margherita味道就一般呢度都適合情侶黎拍拖食飯, 或者放工黎同朋友吹下水都唔錯的一個選擇
味道就一般