2022-01-27
616係一間提供超過15款牛肉種類既火鍋店,連一些刁鑽部位都有🥩不過呢間係單點火鍋, 我覺得好適合三五知己一齊淥一淥, 咁就可以試多d 唔同既野( ˙༥˙ )醬料方面都好豐富,特別推介佢自家秘制牛汁加青檸. 用黎點牛肉即刻提升左個牛味!餐廳都幾細心,係張餐紙上會寫低邊款牛肉淥幾耐就可以食----* 🫒鴛鴦酸菜牛骨湯----* 🥩牛駝峰----* 🥩吊龍伴----* 🥩匙柄----* 🥟麻辣牛肉餃----* 🥣牛骨髓----* 🍄野菌雙拼以上係特別推薦( •̀∀︎•́ )✧︎湯底係打邊爐既精華, 個人好怕湯底太濃厚, 呢個湯底夠酸但又唔會搶左食物既原味 牛骨湯超清甜又充滿牛味, 個人最鐘意🥩吊龍伴, 有肉香又有油香🥟食得到辣既一定要試麻辣餃 又香又麻充滿肉汁💦另外蔬菜類選手🥬都非常新鮮 不過肉類太出色了 🤣:::::::::::::
----* 🫒鴛鴦酸菜牛骨湯
----* 🥩牛駝峰