2024-08-16
1.愛梅縣黑梅螺 $268師傅講黑梅螺係日本直送,所以就連內臟都可以食埋,更加好味。一撩出嚟好大嚿,咬落去好爽脆好新鮮。咁我哋呢就試咗三個口味:第一個呢就係原味啦,第二個呢就係加佢嗰個味辛汁,咁呢就好香好衝擊味蕾,辣辣地好刺激❤️第三種呢就係加檸檬汁,三種食法都好好味。2.日本活赤貝刺身 $148超級鮮甜!彈牙得嚟腍身,有兩重口感,好正好好味😋3.特上壽司盛盒 $258海膽 拖羅 左口魚 三文魚 真鯛 三文魚籽 油甘魚玉子 甜蝦 加洲卷呢個真心冇得輸,係打卡首選,款款壽司晶瑩通透,望落去已經覺得好似藝術品一樣。每一件魚生都係師傅即場處理,厚度適中,肉質均勻,令到個口感昇華去另一個層次。4.金目鯛壽司 $36/件金目雕好新鮮,鮮味肉嫩,魚味濃厚,非常好特別🤤5.數之子壽司 $28/件第一次食數之子,咬落去索索聲,好過癮好新鮮,配埋紫蘇葉一齊食,非常配搭,好好味😋6.辣味蔥吞拿魚腩卷 $78爆餡嘅吞拿魚蓉極度鮮甜😍配埋個辣味蔥同芝麻,令到件壽司多左更多嘅口味同口感,加上個賣相好靚好吸引,係打卡必備❤️總數$858連加一
2.日本活赤貝刺身 $148
超級鮮甜!彈牙得嚟腍身,有兩重口感,好正好好味😋
3.特上壽司盛盒 $258
海膽 拖羅 左口魚 三文魚
真鯛 三文魚籽 油甘魚
玉子 甜蝦 加洲卷
4.金目鯛壽司 $36/件
金目雕好新鮮,鮮味肉嫩,魚味濃厚,非常好特別🤤
5.數之子壽司 $28/件
6.辣味蔥吞拿魚腩卷 $78