2019-08-15 48 瀏覽
喺寶林新都城搵麵食又多一個選擇 試吓呢間小儀開嘅麵麵店🤤平時食車仔麵左揀右揀 畫到張紙花晒 呢度係用電話落單 好方便😂 而且用手機落單都好方便 佢另外都有小儀推介組合 可以試晒佢推薦嘅嘢食🥢招牌雜燴麵餐 $62有八樣餸 有豬皮、豬紅、蘿蔔、咖喱魚蛋、牛腩、豉油皇雞中翼、豬耳、麻辣蓮藕,份量好多 多到麵都睇唔到😂 兩大舊蘿蔔都好甜好淋 麻辣蓮藕果然係招牌菜 唔係好麻 辣味比較重 隱隱有一種薑味 雞翼好大隻但好入味 推薦🥢辣菜莆真係夠晒辣同埋好香口 全部加晒落個湯度 勁滿足食辣嘅癮🥢優惠至抵三餸套餐佢做緊個優惠 揀三餸就$39 當然有啲餸要加錢 不過都有好多選擇 我就叫咗唐生菜、麻辣腩肉片同咖喱魚蛋 個麻辣腩肉片又係好辣 而且唔係一塊塊個種 而係一大片 份量好多🥢自由生菜底另外我哋想試多啲 就再叫咗個生菜底 另外仲試咗佢個酸齋、麻辣雞腎同鳳爪 個雞腎嘅辣度一般 不過大大舊都仲好有咬口 鳳爪係滷水 而且都好入味 個酸齋炸完之後口感好特別 值得一試🥤紫貝天葵酸酸哋 好解喝 最好係唔會太假太甜
喺寶林新都城搵麵食又多一個選擇 試吓呢間小儀開嘅麵麵店🤤

🥢招牌雜燴麵餐 $62