好耐無出去坐係餐廳慢慢嘆了早兩日終於同朋友出去cafe聚下真係好舒服💜咁悠閒咁chill既感覺真係好懷念💜一人一件餅咁就傾咗成個下晝☺☺如果日日都可以咁就好喇💜因為係中午去+堂食低消限制(每人HKD80)所以我地點咗兩件cakes同一個包🍰🍰🍞!-☕咖啡半熟芝士蛋糕$58:店內主打💙!芝士蛋糕很香很軟很滑,咖啡味十分濃郁,外層焗起金黃焦香,整件甜度完美恰好,融一口在嘴裡享受那味道與質感,就是幸福💙。-🍋檸檬戚風蛋糕$58:又一件高人氣甜食💛!檸檬味道天然,蛋糕體綿密鬆軟,最上層有檸檬糖霜碎,酸酸甜甜很是開胃,吃一口軟軟的很舒服,再細意感受檸檬的清新,再次幸福💛。-🍳車打芝士炒蛋酸種包$88:這比較普通~可能我拍照放太耐抖涼了😂炒蛋很嫩很滑,黑松露味突出,不錯很好吃。熱辣辣吃很滋味,但麵包口感我個人覺得還是偏硬(可能係我自己個人口味問題?🤣),而且很乾😶,一般吧~
好耐無出去坐係餐廳慢慢嘆了
早兩日終於同朋友出去cafe聚下
真係好舒服💜
咁悠閒咁chill既感覺真係好懷念💜
一人一件餅咁就傾咗成個下晝☺☺
如果日日都可以咁就好喇💜
因為係中午去+堂食低消限制(每人HKD80)
所以我地點咗兩件cakes同一個包🍰🍰🍞!

☕咖啡半熟芝士蛋糕$58:

🍋檸檬戚風蛋糕$58:

🍳車打芝士炒蛋酸種包$88:
咖啡半熟芝士蛋糕
檸檬戚風+咖啡半熟芝士蛋糕
檸檬戚風蛋糕
車打芝士炒蛋酸種包
10 分鐘 (堂食)
咖啡半熟芝士蛋糕
檸檬戚風+咖啡半熟芝士蛋糕