👉二人優惠套餐 $128👈 👉主食選兩款1️⃣油蔥酥肉燥熱撈麵見到街坊熟哂架步都曉講走青、走芫茜嗰啲🤪我就順其自然食最最原味啦 一打開興奮!好多配料 即使話蔥油底但整體口感唔會過膩 雖然豉油好上色 但唔會好重口味🤔唔知關唔關我點走辣2️⃣傳統重慶川式涼麵初嘗試唔知辣度有幾盡 然而幾慶幸自己叫咗BB辣😂果然食呢啲係無辣不歡!涼麵都幾大兜 睇落無撈麵咁上色 其實🌶幾足🤣好彩無膽粗粗叫小辣 不斷飲茶解熱下 👉小食任選兩款3️⃣炸孜然椒麻雞翼肉嫩唔錯 係椒麻味比想像中輕量 幾啱川菜初哥挑戰😂4️⃣軟糯香甜紅糖糍粑攤咗一陣最後當甜品食 都無阻佢煙韌軟糯嘅嚼感😋沾埋紅糖醬咁食就係食辣辣川菜最好嘅句號kekee 👉飲品任選兩款5️⃣氮氣西柚茶好少見嘅自製氮氣茶飲😯原來nitrogen除咗可以防氧化 仲可以令茶味更出 出到啱哂我呢啲戒糖苦行憎🥴超健康!6️⃣氮氣青蘋果茶飲落比前者多一份清甜嘅 茶味依然濃郁 其實幾啱食完辣野平復下味覺同心靈。。。🦔👉手工涼皮 $25好多花生好多脆粒正 面頭都滿滿的青瓜絲 主角涼皮比我想像中有質感同嚼勁 頗有紋理的 BB辣認真夠哂色 撈得夠味。。。🦔👉手工串串鍋 $38一揭開聞到陣辣油味💨好川菜
👉二人優惠套餐 $128👈

。。。🦔

👉手工涼皮 $25
。。。🦔

👉手工串串鍋 $38
一揭開聞到陣辣油味💨好川菜嘅朋友一定極興奮😎即使你其他小食唔夠味 呢度一定好頂癮!仲幾抵食 收埋唔少餸: 蘿蔔、蓮藕片、海帶結、大魚蛋、牛丸、豆卜、香腸仔 海帶結尤其可愛🤪