🔅終極之廣島牡蠣濃湯拉麵 $138材料超豐富! 有3粒大日本廣島蠔🦪、溏心蛋、醬漬牡蠣、3塊慢煮叉燒,先飲啖湯,蠔味好出,再食一啖蠔肉,肥美飽滿且鮮味十足😍,醬漬牡蠣都好香濃;慢煮叉燒肉質軟腍,肥瘦適中,唔會太肥或太咸。麵條屬幼身,每啖都食到香濃蠔湯。仲有醋漬青瓜解一解膩,好細心💕🔅極之真鯛白湯拉麵 $98湯底奶白香濃,魚味好香,一啲都唔腥😌。配料有增量鯛魚片、炸魚皮、溏心蛋同慢煮叉燒,鯛魚片好有驚喜! 魚肉肉質嫩滑無骨,份量好有誠意👏;炸魚片炸得乾身,酥脆惹味,魚湯好鮮甜,好鍾意飲魚湯嘅我食下食下就飲晒啲湯!食得辣嘅朋友仲可以加辣,增加口感層次✨🔅北海道芝士年糕 $26芝士年糕口感煙韌,入面嘅半溶芝士🧀都好濃,估唔到小食都咁出色🤩🔅炸雞皮餃子 $28新鮮炸出來嘅雞皮餃子超惹味! 皮脆多餡,雞皮嘅油香滲入餃子肉餡滋味滿滿‼️.🔅凍日本蜜瓜梳打(罐) $9食拉麵一定要飲汽水🥤,蜜瓜梳打清甜解渴,正啊!🫶.
終極之廣島牡蠣濃湯拉麵

🔅北海道芝士年糕 $26
炸雞皮餃子

🔅炸雞皮餃子 $28
🔅凍日本蜜瓜梳打(罐) $9
食拉麵一定要飲汽水🥤,蜜瓜梳打清甜解渴,正啊!🫶
2024-06-13
終極之廣島牡蠣濃湯拉麵