2023-07-19
大南街固然多cafe 小店, 但係過多一條街,都有幾間特色又舒服既cafe。呢間有2層, 上面個層就行露營射格, 有帳篷, 營燈, 露營櫈等既佈置, 好岩打卡影相。·下面個層就用左好多木箱做檯櫈, 都好得意, counter 側邊仲有個corner 係放有機零食, nuts ,行環保無包裝, 要幾多量幾多, 冇帶容器, 呢度都有紙袋可以裝。·呢間仲係pet friendly, 會有少量寄賣既寵物零食同用品。·食物選擇都幾多, 套餐, 輕食, 甜品都有, 我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:90咖哩虎蝦配彼得包 $138(香煎虎蝦, 薯仔, 紅蘿蔔, 蕃茄, 西芹, 洋蔥, 炸蒜, 彼得包)上面既虎蝦真係好大, 仲要煎香左, 食落啖啖肉。·咖哩濃稠, 味道微甜微辣, 易入口, 將咖哩同材料夾係包到, 好好食, 最後忍唔住要用包刮曬黎食。·開心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以減$10)職員話每日都會用新鮮既牛油果去打, 飲得出係落足料, 濃郁既口感。·整體環境舒服, 音樂聲都唔會過大
都有幾間特色又舒服既cafe。
· 下面個層就用左好多木箱做檯櫈, 都好得意,
食物選擇都幾多, 套餐, 輕食, 甜品都有,
我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:
90咖哩虎蝦配彼得包 $138
開心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以減$10)
整體環境舒服, 音樂聲都唔會過大